GOSSIP

Πέθανε η ηθοποιός Helen McCrory - η σύζυγος του ηθοποιού Damian Lewis

Συντετριμμένος, είναι ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός και σταρ της σειράς Homeland, ο 50χρονος Damian Lewis, καθώς θρηνεί για το θάνατο της συζύγου και επίσης διάσημης ηθοποιού Helen MacCrory.

Το διάσημο ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2007 και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά (τον 13χρονο Gulliver και την 14χρονη Manon).


Και τώρα βυθίστηκε στο πένθος και το Χόλιγουντ και όλη η Βρετανία, αφού έγινε γνωστός ο θάνατος της 52χρονης Βρετανίδας ηθοποιού Helen McCrory, που έγινε ευρέως γνωστή για τους ρόλους της  Narcissa Malfoy στο “Harry Potter”, αλλά και της Polly Gray στη σειρά “Peaky Blinders”.

Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο σύζυγός της,  ο ηθοποιός Damian Lewis την Παρασκευή.

«Είμαι συντετριμμένος που ανακοινώνω πως έπειτα από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και ατρόμητη Elen McCrory πέθανε γαλήνια στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης φίλων και συγγενών… Πέθανε, όπως έζησε. Χωρίς φόβο. Την αγαπούμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί ήμασταν που υπήρξε στις ζωές μας. Έλαμπε τόσο φωτεινά. Πήγαινε τώρα μικρή στον ουρανό και σ’ ευχαριστώ», ανέφερε το μήνυμά του που ράγισε καρδιές.

 

Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με μηνύματα θλίψης για το θάνατο της ηθοποιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!