GOSSIP

Ο Γιώργος Λιανός εκνευρίστηκε πολύ με κάποια σχόλια για το Survivor

Ο παρουσιαστής του Survivor Γιώργος Λιανός, δεν μας έχει συνηθίσει σε ξεσπάσματα νεύρων, αλλά αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του, για κάποια σχόλια που γίνονται για τον ίδιο και κάποιους παίκτες του Survivor, και μάλιστα είπε πως σκέφτεται να μη  ξαναμιλήσει για το Survivor.

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής δίνει συχνά τηλεφωνικές συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο ή επικοινωνεί με εκπομπές όπως το Love It και μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.


Όμως τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Λιανός δέχεται πολλά αρνητικά σχόλια για τον χρόνο που δίνει στον Αλέξη Παππά και τον Τριαντάφυλλο στα συμβούλια του Survivror, συγκριτικά με τον χρόνο που παίρνει ο  James Καφετζής.  O παρουσιαστής του Survivor μίλησε στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και απάντησε σε αυτά τα σχόλια. 

Να ξέρουν όλοι όσοι ακούν ότι εγώ σήμερα σκεφτόμουν να μην ξαναμιλήσω για το Survivor. Mετά όμως μου γύρισε γιατί εγώ δε πρόκειται να σταματήσω να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την κάνω. Δεν είναι εγωιστικό, αλλά δε πρόκειται να υπολογίσω αυτά που μου γράφουν. Μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω κάποια στιγμή σε 2-3 σχόλια γιατί ήταν πολύ προσβλητικά. Απάντησα με διάθεση τρολαρίσματος και δε συνεχίστηκε. Είναι ένα παιχνίδι που έχει κανόνες και οι κανόνες πρέπει να τηρούνται. Στη φάση με το μονταζ, δεν κατηγόρησα το μοντάζ ότι έκρυψε κάτι απλά μπορεί να γίνουν συζητήσεις που είναι ανούσιες για το επεισόδιο… Ότι και να πω πραγματικά βλέπω ότι παρεξηγείται. Δεν το πολυγουστάρω. Σκέφτομαι να μην ξαναμιλήσω. Θα κάνω τη δουλίτσα μου, θα δίνω το λόγο στα παιδιά και ας αποφασίζουν οι άνθρωποι που τόσα χρόνια κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους», είπε ο Γιώργος Λιανός.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!