GOSSIP

H Aniston θα γίνει σύντομα μητέρα; Δείτε τι απάντησε η σταρ

Σαν βόμβα έσκασε στο Χόλιγουντ το δημοσίευμα του Closer που αποκάλυπτε πως η διάσημη ηθοποιός Jennifer Aniston ετοιμάζεται να γίνει σύντομα μητέρα.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως η 52χρονη σταρ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας ενός μικρού κοριτσιού από το Μεξικό και μάλιστα το Closer έλεγε πως η σταρ ήδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στους συναδέλφους της από τη σειρά Friends με αφορμή τα γυρίσματα για το πολυαναμενόμενο νέο κύκλο της σειράς στο HBO.


Το ίδιο δημοσίευμα, έλεγε πως η όλη διαδικασία της υιοθεσίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο και πως η σταρ είναι χαρούμενη που θα γίνει σύντομα μητέρα.


Ωστόσο το ΤΜΖ, επικοινώνησε με το επίσημο εκπρόσωπο της χολιγουντιανής σταρ, ο οποίος και διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση, θυμίζοντας πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν ανάλογες φήμες για τη σταρ.


Πράγματι, έχουν γραφτεί αμέτρητες φορές ψευδείς ειδήσεις πως η Aniston είναι έγκυος (ήδη από το γάμο της με τον Brad Pitt) μολονότι η ίδια σε συνεντεύξεις της έχει πει πως ποτέ δεν αισθάνθηκε κάποιο "κενό" επειδή χώρισε ή δεν έχει κάνει παιδί και έχει πει πως την ενοχλεί το γεγονός πως κάποιοι εστιάζουν στην προσωπική ζωή της αδιαφορώντας για όλα τα υπόλοιπα που έχει πετύχει στη ζωή της και τόνισε πως θεωρεί πως αυτή είναι μια πολύ στενόμυαλη οπτική των πραγμάτων. «Το μονοπάτι του καθενός είναι διαφορετικό» είχε πει πριν δύο χρόνια στο αμερικανικό Elle «είναι σαν να υπάρχει ένα.. στίγμα επειδή δεν έχω τεκνοποιήσει ή δεν θα τεκνοποιήσω ποτέ».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!