GOSSIP

Γιατί η Καινούργιου έγινε έξαλλη με τον Ουγγαρέζο; Τα retweets που την εξαγρίωσαν

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στο twitter το περασμένο Σάββατο, ανάμεσα στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου και το συνάδελφό της Δημήτρη Ουγγαρέζο και αυτή η κόντρα απασχόλησε και σήμερα τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί του περασμένου Σαββάτου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet κάποια σχόλια για την εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου.


Στα σχόλια αυτά η παρουσιάστρια αναφέρονταν ως "νεόπλουτη" και "ημιμαθής" ενώ ένα από αυτά σχολίαζε την εμφάνισή της λέγοντας: «η τελευταία φορά που το πρόσωπο της Καινούργιου έμοιαζε φρέσκο ήταν στην τρίτη δημοτικού».
Η παρουσιάστρια έμαθε για αυτά τα retweets και δεν έκρυψε την ενόχλησή της.


"Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο …Ουγγαρέζος …θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση … Θλίβομαι κ τον λυπάμαι …τίποτα άλλο!", έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε "Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα …και 'παρουσιαστή' που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα … πόσο κρίμα…".

 

Στην πορεία πρόσθεσε τα ακόλουθα όταν κάποιος υπερασπίστηκε τον Ουγγαρέζο λέγοντας πως και ο παρουσιαστής συχνά αυτοσαρκάζεται «Άλλο να τα κάνει για τον εαυτό του κ άλλο για μια γυναίκα ...κ τα δικά μου τα αρνητικά κ γω τα κάνω retweet »


Αυτή η κόντρα προκάλεσε και σήμερα πολλά σχόλια, όπως αυτό που έκανε στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είπε: «Για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς. Το να μπω εγώ στη διαδικασία να βρω τι αρνητικό γράφουν για τον Κώστα Φραγκολιά για να το κάνω retweet, χωρίς να υπάρχει λόγος, ένα Σάββατο πρωί, νομίζω ότι με έναν τρόπο είναι σαν να ενισχύουμε αυτή την ανθρωποφαγία των social media. Δεν καταλαβαίνω τι λόγο είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το Σάββατο που ξύπνησε και ήπιε τον καφέ του… Κάνε χιούμορ με αυτά που λένε για σένα. Το να μπεις στη διαδικασία να βρεις τα αρνητικά tweets που αφορούν έναν συνάδελφό σου και να τα προτάξεις…»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λοιπόν, ακούγοντας όλα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έγραψε στο twitter: «Φοβερό να σχολιάζεις χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε. “Καινούργιο” είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα».



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!