GOSSIP

Ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζει βαλίτσες για Ισραήλ και πετυχαίνει μια πρωτιά

Το Ισραήλ είναι γνωστό πως κατάφερε σε σύντομο διάστημα να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού και έτσι αρχίζει να ζει σταδιακά τη μετά την πανδημία εποχή και σύντομα ξεκινά και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις συναυλίες.

Και ο Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, θα είναι ο πρώτος ξένος καλλιτέχνης που θα επισκεφτεί τη χώρα μετά τη πανδημία για να δώσει συναυλία.

Ο Νίκος Βέρτης θα βρεθεί στο Ισραήλ στις 13 Μάϊου άνοντας "ποδαρικό" στην επανέναρξη των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων στη χώρα.

"Ο διακεκριμένος Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης θα επισκεφθεί το Ισραήλ στις 13 Μαΐου στο Menora Mivtachim Arena στην πρώτη διεθνή συναυλία από τότε που ο κορονοϊός σταμάτησε τις πολιτιστικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δελτίο τύπου της ομάδας του", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Jerusalem Post.

"Ο Βέρτης είναι γνωστός ως πρεσβευτής της ελληνικής μουσικής στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, έχοντας κάνει παραστάσεις στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Ο Βέρτης αναμένεται επίσης να συνοδεύεται από τους Ισραηλινούς τραγουδιστές Sarit Hadad και Eyal Golan στο Bloomfield Stadium του Τελ Αβίβ, όπου έχει στο παρελθόν εμφανιστεί με την τραγουδίστρια Shlomi Shabbat, Idan Raichel και Itai Levy", προσθέτει.

Ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης έσπευσε να ανακοινώσει τη συναυλία στο Τελ Αβίβ μέσω social media

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!