GOSSIP

O Harry θα κάνει τα πάντα για να παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του

Στο πένθος έχει βυθιστεί το βρετανικό παλάτι μετά το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππου, του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί σε ηλικία 99 ετών.

Το παλάτι ανακοίνωσε 8ήμερο πένθος και ετοιμάζει την κηδεία, ενώ την ίδια στιγμή ο εγγονός του Φίλιππου, ο πρίγκιπας Harry, βρίσκεται στην Καλιφόρνια, όπου πλέον ζει μόνιμα με τη σύζυγό του Meghan Markle, η οποία κυοφορεί το δεύτερο παιδί τους.


Ο Harry ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία που έτρεφε για τον παππού του και μάλιστα συχνά σχολιάζονταν η ομοιότητα των δύο αντρών.


Και τώρα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Harry θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην κηδεία του παππού του, παρά το άσχημο κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις του ζεύγους με το παλάτι, ειδικά μετά και την περίφημη συνέντευξη στην Oprah.


Ήδη το ζευγάρι άλλαξε την κεντρική σελίδα του site τους για να τιμήσει τον Φίλιππο.


Και δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρίγκιπας είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία και να παραστεί στην ιδιωτική τελετή που πρόκειται να οργανωθεί από το Παλάτι, σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύθηκαν στη βρετανική Daily Mail πηγές κοντά στο ζευγάρι.

«Ο Harry θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να είναι με την οικογένειά του» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα η Meghan θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τον ιατρό που παρακολουθεί την εγκυμοσύνη της ώστε να κρίνει αν είναι ασφαλές ή όχι να ταξιδέψει, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση μόνος ή όχι ο Harry αναμένεται να δώσει το «παρών».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!