GOSSIP

Η μαμά του Τριαντάφυλλου λέει πως θέλει ο γιος της να φύγει από το Survivor

Ο τρόπος με τον οποίο φέρονται πολλοί παίκτες του Survivor, στον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, έχει στεναχωρήσει πολύ την μητέρα του, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει το πόσο έχει πικραθεί με τα όσα βλέπει να συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο με πρωταγωνιστή το γιο της.

Η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή, η κα Σεβαστή Χατζηνικολάου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και αναφέρθηκε στον γιο της και στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης,ενώ ανέφερε και την καθημερινή επικοινωνία που έχει με τη νύφη της και τον εγγονό της και παραδέχτηκε πως έχει πικραθεί με όλα όσα περνά ο γιος της.

«Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο», είπε με συγκίνηση για τον Τριαντάφυλλο η μητέρα του.

Και συνέχισε: «Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor. Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει “μπράβο μπαμπά”».

Αναφερόμενη στον γιο της, παραδέχεται: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει “γεια σου ρε μάνα”».
Ενώ, στην ερώτηση αν θα ήθελε να φύγει ο γιος της από το παιχνίδι, εξαιτίας της συμπεριφοράς που βλέπει να έχουν οι συμπαίκτες του απέναντί του, απάντησε: «Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ».

Τέλος, για τις αντοχές του Τριαντάφυλλου και το στοίχημα που έβαλε εκείνος με τη σύζυγό του, είπε: «Ναι έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του για να δει τις αντοχές του. Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!