GOSSIP

To Forbes αποκαλύπτει πως η Kim Kardashian έγινε δισεκατομμυριούχος

Το περιοδικό Forbes την περασμένη Τρίτη ανακοίνωσε την ετήσια λίστα του με τους δισεκατομμυριούχους και σε αυτή πλέον ανήκει και η Kim Kardashian.

Θυμίζουμε πως το Forbes, είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο όταν είχε συμπεριλάβει και την αδελφή της Kim Kardashian, την 23χρονη Kylie Jenner, στη λίστα με τους "νεότερους αυτοδημιούργητους δισεκατομμυριούχους", αλλά τώρα μάλλον κανείς δεν θα αμφισβητήσει γιατί η Kim κέρδισε μια θέση πλάι στους Elon Musk, Jeff Bezos και άλλους επιχειρηματίες - μεγιστάνες.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN, το Forbes αποδίδει την αύξηση των εσόδων της Kim και την εκτόξευση της περιουσίας της στο 1 δισεκατομμύριο, κυρίως εξαιτίας της επιτυχίας που σημειώνουν τα brands με καλλυντικά, αρώματα και εσώρουχα, που έχει δημιουργήσει η σταρ.


Επίσης, το δημοσίευμα τονίζει πως εκτός από την τεράστια ακίνητη περιουσία που ήδη διαθέτει (αν και εκκρεμεί το διαζύγιό της με τον Kanye West που θα κρίνει ποιος θα πάρει τι) η Kim δεν έχει να ανησυχεί για τη ροή χρημάτων το επόμενο διάστημα, αφού μολονότι το ριάλιτι των Kardashians τελειώνει, ένα νέο συμβόλαιο έχει υπογράψει η διάσημη οικογένεια με το Hulu.

H ίδια η Kim δεν έκανε καμιά δήλωση για το γεγονός πως το Forbes την ανέδειξε ως δισεκατομμυριούχο, αλλά έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη, στο νέο pop up κατάστημα της εταιρείας εσωρούχων της Skims, που μόλις άνοιξε στο Λος Άντζελες.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!