GOSSIP

Η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη έχει ενθουσιαστεί που έγινε γιαγιά

Η 65χρονη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της καθώς έγινε γιαγιά για πρώτη φορά και απέκτησε ένα εγγονάκι, από το γιο της, τον επίσης γνωστό ηθοποιό Ορφέα Αυγουστίδη.

Ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης απέκτησε με τη σύντροφό του Γεωργία, ένα υγιέστατο αγοράκι και όλη η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης  είναι ο μοναχογιός που απέκτησε η ηθοποιός από τον γάμο της με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη

Η ηθοποιός συγκινημένη κι ευτυχισμένη δημοσίευσε στα προσωπικά της social media το βράδυ της Τετάρτης μια φωτογραφία της κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο εγγονό της! “Μεγάλη βουτιά στην αγάπη … Χωρίς επιστροφή”… έγραψε η τρισευτυχισμένη γιαγιά κάτω από την πρώτη φωτογραφία με το παιδί του παιδιού της!

«Ναι έγινα γιαγιά. Εγώ, βέβαια, σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας , ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, με ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί. Ποτέ δεν με στενοχώρησε ο Ορφέας», είπε αρχικά η Μαρία Τζομπανάκη σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή

«Το μωρό μοιάζει και στους δυο: και στη Γεωργία και στον Ορφέα. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα. Τον ξαναβλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα.», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Ενώ, στην ερώτηση αν της έχει ζητήσει κάποια συμβουλή η νύφη της απάντησε: Εμείς είμαστε πίσω, κοντά, αν χρειαστεί κάτι να τρέξουμε. Ό,τι χρειαστούν τα παιδιά, θα έχουν αγάπη από όλους μας».

Και αποκάλυψε: «Με ρώτησε και ο γιος μου πως θα με φωνάζει το μωρό και απάντησα “όπως θέλει”.  Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το όνομα του μωρού. Θα είναι ακόμη μια μεγάλη χαρά. Δεν ξέρω τι θα διαλέξουν, ένα όνομα που θα του ταιριάζει, που θα του πηγαίνει, όποιο κι αν είναι αυτό. Δεν ξέρουμε, όμως, ποιο θα είναι αυτό. Είμαστε διακριτικοί και δεν ρωτάμε».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!