GOSSIP

Η Μαλέσκου αποκάλυψε πως εκνευρίζεται πολύ με κάποια σχόλια [εικόνα]

Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια της εκπομπής Love It, από τη στιγμή που μετακόμισε στην Αθήνα και έκανε μεταγραφή από τοπικό κανάλι της Κρήτης σε πανελλαδικό τηλεοπτικό δίκτυο, έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας και παράλληλα έγινε πολύ δημοφιλής στα social media.

Όμως η Ιωάννα Μαλέσκου, μολονότι η ίδια φροντίζει να μη δίνει συχνά λαβή για πικρόχολα σχόλια, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της, για τα όσα διαβάζει όταν η ίδια δημοσιεύει στο Instagram, πόζες της με τη σκυλίτσα της την Μπαλού.


Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έγραψε τα ακόλουθα: «Συχνά διαβάζω (και απογοητεύομαι) σε photos  μου με την Μπαλού σχόλια τύπου "Κάνε ένα παιδί, σιγά το σκυλί δεν είναι άνθρωπος, είναι ζώο.." και άλλα ρηχά σχόλια άλλοτε και εμπαθή. Μπορεί για κάποιους η λέξη "ζώο" να μη σημαίνει πολλά, όμως εξ ορισμού σημαίνει "ζωή" και για μενα ειδικότερα σημαίνει "η ζωή μου όλη"!  Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε "ανθρώπους" ανάλογης πνευματικότητας και απόψεων, τουναντίον θα φροντίσω να μην έχω καμία συσχέτιση μαζί τους! Α και κάτι ακόμα, η ευλογία να αποκτήσεις παιδάκι (είτε γεννώντας το είτε υιοθετώντας το) δε συγκρίνεται με τίποτα και για τίποτα στον κόσμο! Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την ευλογία να δώσεις και να λάβεις απλόχερα ανιδιοτελή αγάπη από μια ψυχούλα με μουσούδα και ουρά  !! Τρομάζω με «ανθρώπους» που δεν έχουν ούτε ζώα ούτε.. ζωή!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!