GOSSIP

Η Τέτα Καμπουρέλη "απειλεί" το Νίκο Κοκλώνη; Δείτε τα μηνύματα που του στέλνει

Η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, που στο παρελθόν έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικά σόου, τις τελευταίες μέρες, είδε το όνομά της να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς ο σύζυγός της φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος στην περίφημη υπόθεση του ριφιφί που έγινε σε τραπεζικές θυρίδες στο Ψυχικό. Και τώρα τηλεοπτική εκπομπή κάνει νέες αποκαλύψεις για την Τέτα, που δεν σχετίζονται με την όποια δράση του συζύγου της.

Τις αποκαλύψεις έκανε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου ο δημοσιογράφος  Γιάννης Πουλόπουλος, ακούστηκε να λέει πως η Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να εκβιάζει τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ και γνωστό παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη, να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Απριλίου. Η εκπομπή αναφέρει πως στο ίδιο τεύχος υπάρχει και ρεπορτάζ που αναφέρεται στην υπόθεση του συζύγου της.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ο διάλογος με μηνύματα της Τέτας Καμπουρέλη με τον Νίκο Κοκλώνη, μηνύματα που ανέβασε και σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγο αργότερα, στο Ευτυχείτε μίλησε και η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού ΟΚ!, Σόνια Καζόνι, η οποία εξήγησε τι έχει συμβεί. «Στο τεύχος του Σαββάτου έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά το ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε διαβάσει στα σάιτς και τις εφημερίδες και η δημοσιογράφος επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του 58χρονου, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ. Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη για να μας κάνει κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη που υπάρχουν μέσα στο περιοδικό, είναι από φωτογράφιση με συναίνεσή της. Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από το πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Έχουμε μείνει άναυδοι» είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι όλοι οι άνθρωποι του ΟΚ! δεν έχουν καταλάβει τον λόγο που ζητά τα 50.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!