GOSSIP

Νέα ποινική δίωξη κατά του Λιγνάδη - Δείτε τι ισχυρίζεται ο φερόμενος ως θύμα βιασμού

Μια νέα, τρίτη κατά σειρά, ποινική δίωξη κατά του άλλοτε καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ασκήθηκε από την εισαγγελία Αθηνών και πάλι ένας άντρας, τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του οποίου είναι Δ.Μ. κατηγορεί το Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που είδαμε χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το θύμα που είχε καταγγείλει τη σεξουαλική του κακοποίηση από τον ηθοποιό-σκηνοθέτη το 2018, είχε αποκαλύψει πως του είχε ζητήσει να δει σε ένα laptop και πορνογραφικό υλικό.

Μετά την κατάθεση της τρίτης μήνυσης σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση η οποία κατέληξε σήμερα στην άσκηση της ποινικής δίωξης παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης στις εξηγήσεις που κατέθεσε στις εισαγγελικές αρχές αρνήθηκε όχι μόνο την κατηγορία του βιασμού αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο θύμα και ζήτησε την κατ΄αντιπαράσταση εξέταση μαζί του.

O Δημήτρης Λιγνάδης έκανε συγκεκριμένα λόγο για καταγγελία η οποία αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας χωρίς κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του καταγγέλλοντα.

Από την άλλη, το φερόμενο θύμα στη μήνυση του έχει περιγράψει μία σοκαριστική σκηνή βιασμού στο σπίτι του ηθοποιού-σκηνοθέτη, με τον ίδιο να πέφτει αναίσθητος μετά από ένα ποτήρι ποτό που ήπιε από τα χέρια του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όταν ξύπνησε ο καταγγέλλοντας έχει περιγράψει στη μήνυση του ότι βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι και γυμνός από τη μέση και κάτω και όταν ρώτησε «τι έγινε; τι μου έκανες;», εκείνος απάντησε:  «έλα τώρα που δεν σ’ άρεσε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!