GOSSIP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ντύθηκε νύφη και μιλά για το διαζύγιό της

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, φρόντισε με νέες δηλώσεις της να ανακοινώσει πως το διαζύγιό της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, έχει μπει πια στην τελική ευθεία.

Η ίδια ωστόσο, δεν δίστασε να ντυθεί ξανά νυφούλα, βάζοντας ένα νυφικό για χάρη μιας επαγγελματικής φωτογράφισης.
Εκεί τη συνάντησε η κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής και η Αλεξάνδρα δήλωσε τα ακόλουθα: 

«Δεν έχω πάρει από φόβο το νυφικό. Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τον γάμο με τον Αριστομένη να θυμάμαι, οπότε όλο αυτό το σκηνικό το έχω ωραία στο μυαλό μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και αποκάλυψε: «Στα σχέδιά μου στο μέλλον έχω το να κάνω οικογένεια. Τον γάμο τον έχω απομυθοποιήσει λίγο».

Ενώ, για τον χωρισμό από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο αποκάλυψε: «Όταν βγαίνεις από έναν γάμο, δεν μπορείς να πάρεις αμέσως διαζύγιο, γιατί πρέπει να το σκεφτείς καλά. Γι’ αυτό κάναμε και το διάλειμμα. Τώρα είμαστε στη φάση που οριστικοποιείται το διαζύγιό μας, αλλά είμαστε πολύ αγαπημένοι. Έχουμε ουσιαστικές σχέσεις και η αγάπη παραμένει πάντα. Δεν ήταν η αλήθεια ότι είχαμε διαφορετικές προτεραιότητες, όπως είπε ο Αριστομένης. Υπήρχαν άλλα θέματα».

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, η Αλεξάνδρα αποκάλυψε: «Αυτή η χρονιά είχε πολλές προτάσεις και είναι 2 αυτές που συζητάμε», ενώ και ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε πως υπάρχει μια σκέψη να συνεργαστεί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μια θεατρική παράσταση για το καλοκαίρι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!