GOSSIP

Η Σπυροπούλου ποζάρει στο Κάιρο και βουλώνει στόματα [εικόνες]

Η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύντροφός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πλέον  όχι μόνο δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά έδειξαν στους πάντες μέσω social media, πως οι δυο τους έκαναν μαζί το πρώτο ταξίδι τους στο εξωτερικό και επισκέφτηκαν την Αίγυπτο.

Το ζευγάρι έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο όπου και γιόρτασε τα γενέθλια του Βασίλη Σταθοκοστώπουλου, ενώ ειδικά η Κωνσταντίνα ανεβάζει διαρκώς στα social media πλάνα από αυτό το ταξίδι.


Μάλιστα, αρχικά έδειξε πως και οι δυο είχαν κάνει μοριακό Covid -19 τεστ που βγήκε αρνητικό, για να προλάβει τα όποια σχόλια θα λέγονταν.


Ωστόσο και πάλι, πολλοί ήταν αυτοί που έκραξαν την παρουσιάστρια για το γεγονός πως την ώρα που όλοι έχουν μπουχτίσει με την καραντίνα και τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία, αυτή επιδεικνύει τη χλιδάτη ζωή που κάνει και τις εξορμήσεις της στο εξωτερικό.


Η ίδια η Κωνσταντίνα έσπευσε να απαντήσει στους  haters ποζάροντας μέσα σto κινέζικο εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου διαμένει και έγραψε στο Instagram: «Συγγνώμη που δεν φοβάμαι να μοιραστώ δημόσια μαζί σας ότι πέρασα ωραία σε ένα ταξίδι με το αγόρι μου».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!