GOSSIP

Η Sharon Stone αποκαλύπτει πως την κακοποιούσε σεξουαλικά ο παππούς της

Η 63χρονη χολιγουντιανή σταρ Sharon Stone, αποφάσισε να δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της σε ένα νέο βιβλίο με τίτλο «The Beauty of Living Twice» και τα όσα αποκαλύπτει για την πολυτάραχη ζωή της σοκάρουν.

 Ανάμεσα στα όσα εξομολογείται μέσω του η 63χρονη σταρ είναι το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν από 20 χρόνια και κόντεψε να της κοστίσει τη ζωή της και τη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε όταν ήταν παιδί με θύτη τον ίδιο της τον παππού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, η Sharon Stone και η αδερφή της Kelly όταν ήταν παιδιά οδηγήθηκαν από τη γιαγιά τους σε ένα δωμάτιο μαζί με τον παππού της Clarence Lawson. Η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα και ο ηλικιωμένος, ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις, ασελγόντας στα κορμιά και στις ψυχές τους…

Ο άνδρας έφυγε από τη ζωή όταν η ηθοποιός ήταν 14 ετών και όπως περιγράφει στο βιβλίο της, πίεσε με το δάχτυλό της τη σορό μέσα στο φέρετρο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι ήταν νεκρός.

«Με πλημμύρισε ξαφνικά ένα αίσθημα αλλόκοτης ικανοποίησης από τη γνώση ότι είχε επιτέλους είχε πεθάνει. Κοίταξα την Kelly και εκείνη κατάλαβε. Ήταν 11 και αυτό είχε πια τελειώσει», εξομολογείται η Sharon Stone.

Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός αναφέρεται και στην περιπέτεια υγείας της το 2001, όταν υπέστη εγκεφαλικό.

Τότε είδε όραμα με τρεις φίλους της που είχαν φύγει από τη ζωή. Ήταν δίπλα της στην εντατική» και τη συμβούλεψαν να μη φοβάται.

«Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του», τονίζει και αποκαλύπτει ότι την αμέσως επόμενη στιγμή αισθάνθηκε σαν να έχει “φάει” κλωτσιά που την έκανε να επανέλθει.

Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων της αποκάλυψε πως η παραγωγοί της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» της είπαν να μην ανησυχεί που θα έβγαζε τα εσώρουχά της στην διάσημη σκηνή ανάκρισης, επειδή, σύμφωνα με εκείνους, κανείς δεν θα έβλεπε ότι δεν φορούσε τίποτα από κάτω. «Μου είπαν: ‘Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα – απλά θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου, καθώς λευκό αντανακλά το φως και θα μοιάζει σαν να φοράς εσώρουχα’. Ναι υπήρχαν πολλές απόψεις γι’ αυτό το θέμα, αλλά επειδή εγώ είμαι αυτή που έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, επιτρέψτε μου να πω: Οι άλλες απόψεις είναι μ@@@» έγραψε στο βιβλίο της.

Επίσης στο βιβλίο μιλά για τα παιδικά χρόνια της στην Πενσυλβάνια, όπου πήγε κατευθείαν στην β’ δημοτικού όταν ήταν μόλις 5 ετών, καθώς θεωρούνταν ένα τρομερά ευφυές παιδί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!