GOSSIP

H μια κόρη του Κώστα Βουτσά παντρεύτηκε στα... κρυφά πριν από μήνες

Τον περασμένο Οκτώβρη και «μυστικά» τελέστηκε ο γάμος της κόρης του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Θεοδώρας, την οποία είχε αποκτήσει με τη Θεανώ Παπασπύρου.

Η Θεοδώρα Βουτσά παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του παιδιού της Νίκο Πατινιωτάκη σε κλειστό κύκλο εξαιτίας του πένθους για τον χαμό του μπαμπά της.

Ο γάμος έγινε εσπευσμένα στο δημαρχείο της Βούλας καθώς η οικογένεια έπρεπε να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους στη Σιγκαπούρη.

«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Βουτσά στην εφημερίδα Real News..

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι η αντιδήμαρχος και επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά, Μαίρη Φουρναράκη, ήταν εκείνη που τέλεσε τον γάμο.

«Ήταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά. Στον πολιτικό γάμο έδωσαν το παρών έξι άτομα, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, η κουμπάρα, η παιδική μου φίλη Εύη Καββαδά και ο Θωμάς Κανατάς. Αντί για μπομπονιέρες δώσαμε στους υπαλλήλους του δημαρχείου και σε φίλους καριόκες. Ήταν το αγαπημένο γλυκό του μπαμπά. Αυτό δίναμε στον κόσμο και στο προσκύνημα και στην κηδεία».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!