GOSSIP

Ο Τριαντάφυλλος πέταξε κορυφαία ατάκα στον Jason Derulo [βίντεο]

O παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός παραχώρησε μια νέα ραδιοφωνική συνέντευξη και αποκάλυψε τα... ευτράπελα που σύντομα θα δούμε στο πάρτι της Ένωσης, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τους Άννα Μαρία και Νίκο.

Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού αποκάλυψε πως το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων έγινε, τονίζοντας πως "έγινε μεγάλη παραγωγή. Στήθηκε ένα stage σε έναν λόφο. Ξεκινήσαμε στις 5 το απόγευμα και τελειώσαμε τα ξημερώματα. Ο Jason Derulo ήρθε με τρία βανάκια γεμάτα χορεύτριες και τραγούδησε 1,5 ώρα στο σύνολο. Στο πάρτι της ένωσης βρέθηκαν και οι παίκτες του τουρκικού και του ρουμάνικου survivor".

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Λιανός στο πάρτι "έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα. Χρησιμοποιούσαν ο ένας ατάκες του άλλου. Στον διαγωνισμό τραγουδιού κλάψαμε από τα γέλια. Δεν έλεγαν τραγούδια, έκαναν μπαλέτα", ενώ όπως έκανε γνωστό ο Τριαντάφυλλος αποκάλεσε τον Jason Derulo "αδελφέ".

Οι αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λιανό δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αναφερόμενος στην αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη από το παιχνίδι, ανέφερε πως "νομίζω ότι άκουσα την Άννα Μαρία να λέει 'σ’ αγαπώ' στον Νίκο.

"Νομίζω ήταν σε φιλικό επίπεδο", πρόσθεσε για το συγκεκριμένο θέμα ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε όσα είπε ο παρουσιαστής και ακούστηκαν και στην εκπομπή Love It
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!