GOSSIP

Μάθαμε την υπέρογκη αμοιβή που θα πάρει ο Jason Derulo από το Survivor

Ο 31χρονος Αμερικανός Jason Derulo, θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης στο ελληνικό Survivor και λέγεται πως ο πολυβραβευμένος τραγουδιστής και μουσικός έλαβε ένα αστρονομικό ποσό ως αμοιβή για αυτή την εμφάνιση.

Την Κυριακή αναμένεται να δούμε την ένωση των δύο ομάδων του Survivor και πρόσφατα στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους παίκτες πως όχι μόνο σύντομα θα έχουμε μετακομίσεις στις παραλίες και θα γίνει το πάρτι της ένωσης αλλά και πως ο τραγουδιστής Jason Derulo θα δώσει το παρών και θα τραγουδήσει στο πάρτι.

Χθες Παρασκευή, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψε το ποσό που θα λάβει ο γνωστός τραγουδιστής για τη συμμετοχή του στο πάρτι της ένωσης.

«Οδεύουμε προς το πάρτι της ένωσης, το είπε και ο Γιώργος Λιανός, την Κυριακή θα μεταδοθεί. Ο Acun Ilicali, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!