GOSSIP

Η βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε ένα ακόμη δισέγγονο

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει αποκτήσει συνολικά 8 εγγόνια και αρκετά δισέγγονα και τώρα απέκτησε ένα ακόμη, ενώ περιμένει να γεννηθεί και το δεύτερο παιδί του πρίγκιπα Harry.

Συγκεριμένα η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η 39χρονη Zara Tindall (κόρη της πριγκίπισσας Άννας) γέννησε το τρίτο παιδί της όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Mike Tindall.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε ένα αγοράκι που ήταν το 9ο δισέγγονο της 94χρονης βασίλισσας, ενώ πρόσφατα οι Meghan & Harry ανακοίνωσαν πως περιμένουν να αποκτήσουν σύντομα και ένα κοριτσάκι, που θα είναι και το 11ο δισέγγονο της Ελισάβετ, μετά τη γέννα της Zara.

Το τρίτο παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε την Κυριακή το απόγευμα και είναι αγόρι. Ήδη έχει δύο αδελφές, την 6χρονη Mia Grace και τη δίχρονη Lena Elizabeth.

Μάλιστα ο Tindall περιέγραψε ότι δεν πρόλαβαν καν να πάνε στο μαιευτήριο και το μωρό γεννήθηκε στο μπάνιο τους!

«Ήρθε πολύ γρήγορα, δεν προλάβαμε να πάμε στο νοσοκομείο, γεννήθηκε στο πάτωμα του μπάνιου. Ευτυχώς η Zara είχε μαζί της την φίλη της, Dolly, που είναι πιο σημαντική από εμένα, ήταν εκεί και στις τρεις γέννες και κατάλαβε ότι δεν θα προλαβαίναμε να  πάμε στο μαιευτήριο εγκαίρως. Έτσι έτρεξε, έφερε πετσέτες και βοήθησε. Ευτυχώς η μαία ήταν κοντά και έφτασε την κατάλληλη στιγμή και η δεύτερη μαία έφτασε μόλις βγήκε το κεφάλι του μωρού» είπε.

O ευτυχής πατέρας δήλωσε ότι ακόμα δεν έχουν αποφασίσει για το όνομα του παιδιού.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!