GOSSIP

Έκραξαν την Kylie Jenner πως είναι... τσιγγούνα και αυτή έδωσε εξηγήσεις

Για μια ακόμη φορά, η διαβόητη 23χροινη δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner, βρέθηκε να δέχεται σφοδρή κριτική και μάλιστα με αφορμή μια δωρεά που έκανε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα η Kylie, έβαλε 5000 δολάρια σε μια σελίδα του GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα για το γνωστό μακιγιέρ Samuel Rauda, ο οποίος χρειάστηκε να κάνει σοβαρά χειρουργεία μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα.


Η ίδια η Kylie έδειξε μέσω social media, το ποσό της δωρεάς της και κάλεσε και άλλους να κάνουν μια μικρή προσφορά.


Όμως αμέσως έγινε χαμός αφού χιλιάδες από τους 222 εκατομμύρια followers της έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως το ποσό που έκανε δωρεά, είναι ασήμαντο για μια γυναίκα που η περιουσία της εκτιμάται πως αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια και την έκραξαν πως είναι τσιγγούνα και αδιαφορεί για τον πόνο των άλλων και μάλιστα των συνεργατών της. Επίσης την καλούσαν να πληρώσει όλο το ποσό που απαιτούνταν για τα ιατρικά έξοδα του Samuel που ανέρχονταν στο ποσό των 10.000 δολαρίων, ενώ έφτασαν στο σημείο να λένε πως αφού η ίδια είναι η επιχειρηματίας brand καλλυντικών θα έπρεπε να καλύψει τα έξοδα του υπαλλήλου και συνεργάτη της.


Η ίδια έσπευσε να δώσει εξηγήσεις λέγοντας πως δεν συνεργάζεται πια με τον Samuel και πως δεν έχουν καν διατηρήσει επαφές και πως έκανε ως δωρεά το μισό ποσό και το κοινοποίησε για να βεβαιωθεί πως το ποσό που απαιτούνταν θα συμπληρώνονταν.


Για την ιστορία η GoFundMe σελίδα του Samuel Rauda τελικά συγκέντρωσε ποσό που ξεπερνά τα 120.000 δολάρια, δηλαδή πολύ πάνω από το απαιτούμενο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!