GOSSIP

Ο Κονδυλάτος έσπευσε να σχολιάσει την αποχώρηση του Κοψιδά

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος και ο ηθοποιός και μπασκετμπολίστας Γιώργος Κοψιδάς υπήρξαν συμπαίκτες για πολύ καιρό στο Survivor και τα όσα έγραψε ο Περικλής μετά το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, προκάλεσαν πολλά σχόλια.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά, ο Περικλής Κονδυλάτος που συμμετείχε στο Survivor, θέλησε να σχολιάσει την εξέλιξη του παιχνιδιού και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά.

«Με την έξοδο του Γιώργου από το παιχνίδι, νομίζω ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος για την κόκκινη ομάδα, αφήνοντας τον Τριαντάφυλλο να είναι ο μοναδικός παίχτης που έχει μείνει στην θέση του αμετακίνητος από την αρχή του παιχνιδιού!!! Παραθέτω τρεις φωτογραφίες από τα συμβούλια, 2 για τις δύο φάσεις της ομάδας ως Διάσημοι και μετά ως Κόκκινοι.

Με τον Γιώργο είχαμε πολλές διαφωνίες, και πολεμήσαμε ο ένας τον άλλο με πολλή μανία, εγώ πάντα φανερά, ο Γιώργος νιώθω πως το έκανε πιο κρυφά αλλά το σημαντικό είναι πως πριν φύγω χωρίσαμε σαν φίλοι. Θεωρώ πως έκανε κάποια σωστά πράγματα και κάποια λιγότερα σωστά, όπως όλοι μας άλλωστε. Δεν ξέρω εάν θα ξαναβρεθούμε, όμως σίγουρα για μένα αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο σε αυτή την ιστορία, και του αναγνωρίζω την συνεισφορά του στο παιχνίδι, ως ένας παίχτης από τις “μεγάλες” ηλικίες (μαζί με εμένα και τον Τριαντάφυλλο) που τα βάλαμε και αγωνιστήκαμε ενάντια σε εικοσάχρονα παιδιά, και αυτό για μένα είναι μια νίκη για όλους μας, το να καταφέρουμε να μεγαλώνουμε χωρίς να χάνουμε την δύναμη μας και την αγωνιστικότητα μας, και αυτό μας ενώνει.

Και αυτό είναι μια δεύτερη νίκη: Το να βρεις πράγματα που να σε ενώνουν ακόμα και με τον άνθρωπο που νιώθεις ότι δεν έχεις τίποτα κοινό. Ιστορική νύχτα για μένα, και αυτή η ανατροπή, το ότι έφυγε ο “μπαμπάς” της κόκκινης ομάδας είναι ένα από τα στοιχεία που έκανε το φετινό @survivorgreece τόσο ΤΕΡΆΣΤΙΑ επιτυχία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!