GOSSIP

Γεννητούρια θα έχουμε στο Super Makeover - Δείτε ποια είναι έγκυος

Μια από τις συνεργάτιδες της Δούκισσας Νομικού, στο Super Makeover, που παρακολουθούμε καθημερινά από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και από το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε στο Super Makeover η hair expert Σοφία Νομικού, καθώς αποκάλυψε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

«Παιδιά έχω κάτι πολύ ευχάριστο να σας πω, θα γίνω μαμά. Από ότι φάνηκε μάλλον είναι κοριτσάκι», είπε στην εκπομπή με τη Δούκισσα Νομικού και το team της να της δίνουν τις πιο θερμές ευχές της.

«Συγχαρητήρια Σοφάκι, ούτε που φαίνεται βέβαια πάρα πολύ χαρούμενη είμαι, συγχαρητήρια. Ξέρουμε αν είναι αγοράκι ή κοριτσάκι; Αχ με το καλό εύχομαι ξεκινάει μία μαγική περίοδος για εσένα και τον άντρα σου μας συγκίνησες βρε», είπε η παρουσιάστρια.

Ενώ στην συνέχεια, και η σελίδα της εκπομπής στο instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Σοφία Νομικού να μας δείχνει την κοιλίτσα της και την ομάδα να ποζάρει χαμογελαστά στο πλευρό της.

Η μέλλουσα μαμά ανέφερε δημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία:

«It’s a Girl  Our Super makeover baby!!! Ευχαριστώ την φανταστική ομάδα για την γλυκιά στήριξη! Ευχαριστώ τον άντρα μου @gregorykarydis ! Ladies my heart goes out to you! Σας πονάω και σας καταλαβαίνω όλες!!! Ζω μαγικά συναισθήματα αλλά και πολλά δύσκολα ! Είμαστε ηρωίδες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@grsupermakeover)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!