GOSSIP

«Το διάλειμμα στο γάμο μας θα γίνει μόνιμο» λέει ο σύζυγος της Παναγιώταρου

Ο εν διαστάσει σύζυγος της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος, παραχώρησε μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το τέλος του γάμου του, που μάλλον είναι οριστικό.

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκάλυψε πως το διάλειμμα με την Αλεξάνδρα έγινε μόνιμο και υπάρχουν συζητήσεις σε φιλικό κλίμα για το διαζύγιό τους.

«Είχε ξεκινήσει ένα διάλειμμα για να δούμε πού πηγαίνουμε και τι θέλει ο καθένας από τη ζωή μας. Αυτό το διάλειμμα συνεχίζεται και θα είναι μόνιμο. Όσον αφορά στο διαζύγιο, επειδή το συζητάμε και είμαστε σε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ούτε μαλωμένοι είμαστε, έχουμε καλές σχέσεις και επαφές και ίσως η σχέση μας να γίνει τώρα πιο ουσιαστική. Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Στην ερώτηση για την αιτία του χωρισμού απάντησε: «Τρίτα και τέταρτα πρόσωπα δεν υπάρχουν εν γνώσει μας. Ήταν περισσότερο στις προτεραιότητες που έχει βάλει ο καθένας. Ότι δεν συμπίπτουν σε αυτήν τη φάση» και συνέχισε: «Με ενοχλούν τα αρνητικά που ακούστηκαν γιατί κάποια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έβγαλαν μέχρι και ψεύτικο τον γάμο μας, με συμβόλαια και τέτοια. Ήταν μια απλή σχέση που έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Από τη στιγμή που μπήκα στην διαδικασία να κάνω γάμο ήθελα και παιδί».

Και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Αλεξάνδρα ήταν κομμάτι της ζωής μου για 6 χρόνια και θα παραμείνει για πάντα».

Τέλος, αναφερόμενος στην περίοδο της καραντίνας, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι η πιο ανθηρή για τους πλαστικούς χειρουργούς.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!