GOSSIP

Πέτρος Κωστόπουλος: "Ο Τσίπρας έχει μετατρέψει τις εκλογές σε one night stand"

Μεγάλα κέφια είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος που μέσω του blog του μίλησε για τις εκλογές αλλά και για τις σκέψεις του να γίνει ζιγκολό γηραιών κυριών λόγω κρίσης!

Δείτε τι γράφει μεταξύ άλλων στο blog του, σε ένα χιουμοριστικό κείμενο που φέρει τον τίτλο "Πώς με κόβετε για ζιγκολό γηραιών και πλούσιων κυριών; Έχετε άλλη πρόταση δουλειάς;". Έτσι ξεκινά και αφού μας μιλά για την αγαπημένη του Μύκονο αναφέρει: "Kαι πάλι φέτος είχαμε βάλει σκοπό με το φίλο μου το Νεκτάριο (που έχει το Albion εδώ και τη Φτελιά στη Μύκονο), να βρούμε μια άσχημη, χοντρή και ζάμπλουτη Αμερικάνα να ξαναπαντρευτούμε και να λύσουμε όλα μας τα προβλήματα. Αυτός πήρε άδεια κι απ' τη γυναίκα του. Ονομάσαμε αυτό το φιλανθρωπικό κίνημα, που θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα, η ΑΠΟΧΗ, με τον τόνο στο όμικρον. Όπως ψαρεύουν ζαργάνες. Μια μέρα τσακωθήκαμε για μια χοντρή Αμερικάνα, όπου η γάμπα της ήταν σαν μπουρί σόμπας, με κέρδισε στο νήμα ο Νεκτάριος αλλά απεδείχθη φλόμπα η δουλειά! Φαινόταν πλούσια, αλλά ήταν άφραγκη.

Είπαμε του χρόνου να ενεργοποιήσουμε το Κίνημα από τον Ιούνιο. Θα έχουμε κι άλλα κονέ τώρα, γιατί ο Νεκτάριος ανοίγει σε δυο μήνες μαγαζί στο Μαϊάμι. Μπορούμε να προσφέρουμε στη χώρα, γιατί δεν χρειάζεται να παντρευτούμε κιόλας. Θα εισάγουμε συνάλλαγμα και θα αλλάζουμε στόχο. Τι άλλη δουλειά να κάνεις; Με τον Τσίπρα και τις εκλογές που έχουμε, έχει στεγνώσει η πιάτσα. Αντί να γίνονται δουλειές κλείνουν. Η διαφήμιση έχει πάει στο μηδέν. Το απόλυτο μηδέν. Πείνα στην τηλεόραση, σε λίγο θα σου ζητάνε και λεφτά για να κάνεις εκπομπή. Το ίδιο και στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο. Οπότε... όλοι ΑΠΟΧΗ, σας καλώ όλους να συμμετάσχετε στο Κίνημα με το σύνθημα του Σταμάτη του Γαρδέλη «Καμ γουιθ μι για να την βρεις, θα γλεντήσουμε τουγκέδερ, η ανάμνηση απ΄τη Γκρις θα σου μείνει για φορέβερ».

Με τούτα και με τ' άλλα τέλειωσε το καλοκαίρι. Το Σεπτέμβρη πάντα με πιάνει μια μελαγχολία, είναι το ινδιάνικο καλοκαίρι. Δεν είμαι για γκάζια, είμαι για lounge. Από την άλλη μεριά το αισθάνομαι και σαν Πρωτοχρονιά. Για τις δουλειές , Πρωτοχρονιά είναι. Δεν ξεκινάς το Γενάρη, τώρα ξεκινάς.Φέτος, καλώς ή κακώς, είναι αλλιώς. Ήρθε η ώρα των εκλογών. Ο Τσίπρας έχει μετατρέψει τις εκλογές σε one night stand. Δεν προλαβαίνεις να την βάλεις (την ψήφο) και ξαναρχίζεις. Ελπίζω αυτό το δράμα κάποτε να τελειώσει και να δούμε καμιά δουλειά να γίνεται. Αηδία έχει καταντήσει να μην έχει πάτο αυτή η κατηφόρα. Άγχος με έχει πιάσει Σεπτεμβριάτικα."

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!