GOSSIP

H Sarah Harding δίνει άνιση μάχη με τον καρκίνο και σοκάρει: «Έχει εξαπλωθεί παντού»

Η 39χρονη διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Sarah Harding μιλά για τη δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και μοιάζει να είναι ηττημένη: « Δεν θα ζήσω άλλα Χριστούγεννα» λέει.

Η τραγουδίστρια των Girls Aloud, είχε αποκαλύψει πριν μήνες πως χρειάστηκε να κάνει και μαστεκτομή, ωστόσο ο καρκίνος εξαπλώθηκε και σε άλλα μέρη του σώματός της.

Η Sarah Harding αποφάσισε να μοιραστεί τα βιώματα της και να γράψει ένα βιβλίο με τίτλο Hear me out, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Είμαι απλώς ευγνώμων που ξυπνάω κάθε μέρα και ζω την καλύτερη ζωή μου γιατί τώρα ξέρω πόσο πολύτιμη είναι. Για λίγο, φαινόταν ότι οι χημειοθεραπείες λειτουργούσαν, αλλά μια μεταγενέστερη σάρωση μαγνητικής τομογραφίας αποκάλυψε έναν άλλο όγκο, είτε στη βάση της σπονδυλικής στήλης μου, είτε στον εγκέφαλό μου. Δεν θέλω μια ακριβή πρόγνωση. Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν. Δεν ξέρω γιατί κάποιος θα το ήθελε αυτό. Η άνεση και η, όσο το δυνατόν με λιγότερο πόνο, ζωή είναι το πιο σημαντικό για μένα τώρα. Ποιος ξέρει; Ίσως να σας εκπλήξω, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα τώρα.

Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τον πραγματικό εαυτό μου. Ή ίσως να τους τον θυμίζω. Διότι, κάπου -ανάμεσα στα νυχτερινά κέντρα, τα φορέματα και τα χτενίσματα, τα μεγάλα hit των chart και η αίγλη του να είσαι ποπ σταρ- η άλλη Sarah Harding χάθηκε εντελώς. Είναι αυτή που έχει ξεχαστεί. Και το μόνο που θέλω είναι να την ακούσετε”, εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Sarah Harding.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!