GOSSIP

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σχολίασε την πρόσφατη σύλληψή του

Ο 63χρονος τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, τον περασμένο μήνα, είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές Αρχές και τώρα σε συνέντευξή του σχολίασε τα όσα συνέβησαν με το... δικό του τρόπο.

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής, είχε συλληφθεί μαζί με άλλα άτομα, σε χαρτοπαικτική λέσχη που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα.

Μιλώντας στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων».

Όπως λέει, «δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS».

Απαντώντας στο αν χάλασε η ψυχολογία του από τη σύλληψή του λέει: «Γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον».

Σχετικά με το αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, λέει «Θα το σκεφτώ. Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!