GOSSIP

Ηθοποιός αποκαλύπτει πως κάποτε κάποιος είχε μαχαιρώσει το Λιγνάδη

Ο ηθοποιός Σπύρος Θεοδόσης, που έγινε αρχικά γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά Λάμψη, σε νέα συνέντευξή του, είπε πως ήταν για χρόνια γείτονας με το Δημήτρη Λιγνάδη και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό όπου κάποιος είχε μαχαιρώσει τον άλλοτε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Ο Σπύρος Θεοδόσης, αυτό το διάστημα εμφανίζεται στην ενότητα "Διλλήματα" στην εκπομπή της Καινούργιού και παραχώρησε μια συνέντευξη στην εφημερίδα On Time.

Ο ίδιος μάλιστα εξηγεί στην Σταμάτη στην οποία παραχώρησε τη συνέντευξη πως για πολλά χρόνια ήταν γείτονας με τον Δημήτρη Λιγνάδη, αφού έμεναν σε απόσταση 30 μέτρων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Ο Σπύρος Θεοδόσης δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν ένα πρωί τον έπιασαν οι γείτονες και του είπαν «έμαθες χτες τι έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη;» και τους απάντησε «όχι», λέγοντάς του στη συνέχεια πως κάποιος τον μαχαίρωσε, χωρίς να ξέρουν και αυτοί λεπτομέρειες. «Μιλάγαμε, αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι ούτε είχαμε συνεργαστεί. Ένα πρωί με πιάνουν  δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη. Μου περιέγραψαν ότι τον μαχαίρωσαν ενώ εκείνος είχε μπει στην πολυκατοικία του. Και κάλεσαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από αρκετό διάστημα τον συνάντησα στην πλατεία, τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι κάποιος μάλλον για ληστεία του την έπεσε στην είσοδο μπαίνοντας στην πολυκατοικία του και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου απάντησε «όλα καλά».

Ο Σπύρος Θεοδόσης μιλάει και για την Δικαιοσύνη και αυτούς που ρίχνουν κατάρες. «Αν αποδειχτούν όλες αυτές οι κατηγορίες εναντίον, είναι πολύ κατακριτέες αυτές, αλλά ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, γιατί δεν σου κρύβω, ότι λίγο με έχουν τρομάξει κάποιοι συνάδελφοι με το μένος εναντίον του και διαβάζω φράσεις τύπου «κάψτε τον» ή «να βγάλει τον καρκίνο». Πραγματικά έχω σοκαριστεί», λέει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!