GOSSIP

Ο τράπερ Light λέει πως του πρόσφεραν ένα υπέρογκο ποσό για να πάει στο Survivor

Ο Χρήστος Ιωαννίδης, που είναι γνωστός και ως Nerogreco, είναι ο Έλληνας τράπερ Light, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και έχει αποσπάσει και αρκετά βραβεία και τώρα ισχυρίζεται πως δέχτηκε πρόταση να μπει στο Survivor και αποκάλυψε και το υπέρογκο χρηματικό ποσό, που ισχυρίζεται πως του πρόσφερε η παραγωγή για να πει το ναι.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε ένα live του στο Instagram, η εταιρεία παραγωγής του πρόσφερε το αστρονομικό ποσό των 300.000 ευρώ για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Μου έκαναν πρόταση για το Survivor. Δόξα τω Θεώ. Είχα άγιο και δεν πήγα. Φοράνε μαντήλι στο κεφάλι και παλεύουν να πάρουν ο ένας τη λαμπάδα του αλλού. Θα γυρνούσα σπίτι και θα με κορόιδευε και η κουτσή Μαρία. Δεν πήγα γιατί θα γινόμουν ρεζίλι. Μου έδιναν πάρα πολλά λεφτά να πάω. Πάρα πολλά λεφτά. Κάποια στιγμή το σκέφτηκα, δεν θα πω ψέματα, αλλά μετά είπα πως θα γυρίσω εδώ πέρα. Έχω άλλα δέκα χρόνια καριέρας.

Η πρόταση η αρχική ήταν 300.000 ευρώ για τρεις μήνες. Και ήταν διατεθειμένοι να κλείσουν και στα 400.000. Θα ερχόταν εκείνος που έχει την εταιρεία παραγωγής για να συζητήσουμε. Και είπα “δε θέλω, κρατήστε τα. Δώστε τα στην Κρεμλίδου”. Που να πας; Αν είσαι στο τέλος της καριέρας σου και θέλεις να ανανεωθείς, να πας. Καλά έκανε ο Bo και πήγε. Αλλά τώρα να πάει ο Light, ο Snik, ο Mad Clip και ο Fy, θα τον βλέπουν οι άλλοι από την τηλεόραση και θα τον κοροϊδεύουν», ανέφερε ο Light.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!