GOSSIP

O Nicolas Cage παραδέχτηκε πως έκανε και 5ο γάμο... στα κρυφά [εικόνες]

Ο 57χρονος βραβευμένος με Όσκαρ χολιγουντιανός σταρ, λίγο μετά από τον τέταρτο γάμο του, που κράτησε μόλις 4 μέρες, βρήκε ξανά τον έρωτα και τώρα παραδέχτηκε πως πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε για πέμπτη φορά, αλλά μόλις τώρα έγινε γνωστός ο γάμος του.

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός Nicolas Cage αρχικά το 1995 παντρεύτηκε την ηθοποιό Patricia Arquette, μετά το 2002 παντρεύτηκε την κόρη του θρυλικού Elvis, τη Lisa Marie Presley, αλλά ο γάμος του κράτησε μόλις 2 χρόνια, ενώ το 2004 παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό Alice Kim, με την οποία απέκτησε ένα γιο, τον  Kal-El Coppola Cage (o σταρ έχει αποκτήσει έναν ακόμη γιο, τον ηθοποιό Weston Coppola Cage, από το δεσμό του με την επίσης ηθοποιό Christina Fulton). 
Αυτός ο τρίτος γάμος του ήταν που κράτησε και περισσότερο, αλλά το διαζύγιο ήρθε τελικά το 2016.


Ακολούθησε ένας γάμος εξπρές το 2019, με την μακιγιέζ Erika Koike, ο οποίος έγινε στο Λας Βέγκας, αλλά κράτησε μόλις 4 μέρες και λίγο μετά το διαζύγιο, ο ηθοποιός γνώρισε στην Ιαπωνία την 26χρονη σήμερα Riko Shibata, την οποία και αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο και τώρα μάθαμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Σύμφωνα με το Page Six, ο 57χρονος ηθοποιός παντρεύτηκε την κατά 31 χρόνια νεότερη Riko πριν από ένα περίπου μήνα και ο γάμος έγινε και πάλι στο Λας Βέγκας, και πιο συγκεκριμένα στο Wynn Hotel.

«Είναι αλήθεια και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι» επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σταρ με δήλωσή του μετά το δημοσίευμα.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, το ζευγάρι επέλεξε να γίνει ο γάμος του στις 16 Φεβρουαρίου προς τιμήν του εκλιπόντος πατέρα του ηθοποιού, που είχε γενέθλια τη συγκεκριμένη ημερομηνία.


Η δε Daily Mail, αναφέρει πως λόγω lockdown ο Cage έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μέσω FaceTime και έστειλε μέσω της FedEx το δαχτυλίδι της στην Ιαπωνία.

Στο γάμο η νύφη, που αυτός είναι ο πρώτος γάμος της, φορούσε παραδοσιακό χειροποίητο κιμονό.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!