GOSSIP

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για το άγριο bullying που η ίδια έχει βιώσει [βίντεο]

Ένα ακόμη Q&A έκανε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks με τους φαν της στο Instagram και για πολλοστή φορά, η Ιωάννα Τούνη, δεν δίστασε να απαντήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που δέχτηκε και κάποια από αυτά που είπε για το bullying που δέχτηκε στην παιδική ηλικία της σοκάρουν.

Η Ιωάννα εξομολογήθηκε ότι βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο χλευασμού είτε για τις ελιές που έχει στο πρόσωπό της, είτε για τα αυτιά της, ενώ καταλήγοντας αποκάλυψε ότι έχει συβεί το περιστατικό να μαζευτούν έξι αγόρια έξω από το σπίτι της και να αρχίσουν να τη φτύνουν στο πρόσωπο.

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν μια καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια.

Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα μου γλύφουν τα πόδια… Το κάρμα πάντα γυρίζει.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!