GOSSIP

Δώρα Χρυσικού: «Έχω στοιχεία πως το 2015 δεν ήταν στην Ιθάκη ο Λιγνάδης»

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, θέλησε να πει δημόσια, πως η ίδια μπορεί να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, πως ο ηθοποιός βρίσκονταν στην Ιθάκη το 2015 και όχι στην Αθήνα, το διάστημα που ένας από τους μηνυτές του, ισχυρίζεται πως ο Λιγνάδης τον βίασε.

Ο γνωστός σκηνοθέτης υποστηρίζει ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο που ένας από τους μηνυτές του τον κατηγορεί για βιασμό, ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη, με τον Διονύση Παναγιωτάκη να καταθέτει υπέρ του, καθώς όπως κατέθεσε, στις 8 Αυγούστου του 2015 ήταν μαζί στο νησί.

Η Δώρα Χρυσικού με ανάρτησή της στο Facebook τόνισε πως έχει στοιχεία τα οποία καταρρίπτουν όλα τα παραπάνω.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!