GOSSIP

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάσει τη φετινή Eurovision στην Ελλάδα

Μπορεί ο περσινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision να αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας, αλλά το Ρότερνταμ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τη φετινή διοργάνωση που θα ξεκινήσει στις 18  Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 22  Μαΐου με το μεγάλο τελικό και η Ελλάδα ετοιμάζει νέο τραγούδι με τη Stefania, ενώ μάθαμε ποιοι θα παρουσιάσουν το φετινό διαγωνισμό.

Και όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», το αγαπημένο δίδυμο Γιώργος Καπουτζίδης και Μαρία Κοζάκου θα είναι αυτοί που θα τον παρουσιάσουν για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα δυο αυτά πρόσωπα που και στο παρελθόν έχουν κάνει με επιτυχία τον σχολιασμό της Eurovision και την παρουσίασή της στη χώρα μας, θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους και με βάση τις εξελίξεις για τον κορονοϊό θα αναλάβουν την παρουσίαση είτε από την Αθήνα, είτε από την Ολλανδία.

Όσον αφορά στην ελληνική συμμετοχή, η Stefania ολοκληρώνει τα γυρίσματα του νέου της video clip και στις 10 Μαρτίου θα ακούσουμε το τραγούδι “Last Dance” , που σύμφωνα με τη Δήμητρα Καλφούτζου θα έχει επιρροές από Dua Lipa.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!