GOSSIP

H Κατερίνα Γερονικολού έκανε μια νέα ανάρτηση για τις καταγγελίες

Μολονότι ήταν από τις πρώτες που με τις καταγγελίες τους άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στο χώρο του ελληνικού θεάματος, αφού η ίδια είχε στηρίξει τα όσα είχε καταγγείλει αρχικά η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, εδώ και αρκετό καιρό, έχει επιλέξει να μη μιλά συχνά για τις καταγγελίες, αλλά τώρα έκανε μια εξαίρεση.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Γερονικολού είχε καταγγείλει το Γιώργο Κιμούλη για λεκτική βία και έκτοτε συχνά με αναρτήσεις της σχολιάζει πως στηρίζει το ελληνικό #metoo κίνημα, αλλά τώρα, με ένα μακροσκελές κείμενό της στο Instagram αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και εξομολογήθηκε πως την έκαναν να αισθάνεται-σχεδόν- τυχερή!

Δείτε όλα όσα έγραψε η ηθοποιός στο Instagram


«Αν δεν το έχεις νιώσει»
Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών!
Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει.

Αν το έχεις νιώσει...
Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει.
Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, «ηρέμησαν» τα μυστικά μου... Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι.
Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι-σχεδόν- τυχερή.

*Αλλάζει κάτι.
Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει...
Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.
Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα.
Μη φοβάσαι.
#eimasteoloimazi #mifovasai #nowisourtime

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!