GOSSIP

Μαρία Ηλιάκη: «Έφτασε η ώρα να γίνω μάνα» λέει σε νέο βίντεο

Τρισευτυχισμένη είναι η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη, αφού μέσα στους επόμενους μήνες, αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της και θέλει να μοιραστεί τη χαρά της με όλο τον κόσμο.

Η ίδια πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω social media πως είναι έγκυος και περιμένει παιδί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και δέχτηκε αμέτρητες ευχές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)


Λίγες ώρες αργότερα θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες και ανέβασε σε story το ακόλουθο βίντεο λέγοντας: 
«Άργησα λίγο να ξυπνήσω, αλλά τώρα πια καταλαβαίνετε γιατί κοιμάμαι περισσότερο το πρωί. Οι καρδούλες είναι για να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλες αυτές τις ευχές. Με έχετε σκλαβώσει. Όπως καταλάβατε, έφτασε και για μένα αυτή η ώρα. Να γίνω και εγώ μάνα. Παναγία μου να πάνε όλα καλά, να είμαι μια καλή μανούλα. Δε ξέρετε πόσο άγχος το έχω. Να ξέρετε δεν πρόκειται να σας πρήξω και πάρα πολύ με την εγκυμοσύνη μου. Ξέρω ότι είναι κουραστικό.

Όμως θέλω να σταθώ σε πολλά μηνύματα που έχω λάβει και μου λέτε πως πήρατε ελπίδα, γιατί έχετε άγχος, είστε 34-40 plus και σας λένε όλοι πως είναι λίγο δύσκολο. Βλακείες. Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και δεν τους έδινα καμία σημασία. Είμαι πραγματικά πρόθυμη να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση θέλετε να μου κάνετε για το συγκεκριμένο θέμα. Να μου στείλετε μήνυμα προσωπικό. Απαντάω σε όλους και έχω χρόνο τώρα εδώ. Με μεγάλη χαρά θα σας απαντήσω», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!