GOSSIP

O Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε με την Ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και μάλιστα, με πρωτοβουλία δική της, μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν ήταν κάτι που το περίμενα, ήταν με πρωτοβουλία της Προέδρου. Εγώ είχα βγει σε 2-3 εκπομπές και έλεγα μακάρι να μιλήσω με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να λύσουμε τα πολύ σημαντικά προβλήματα των ηθοποιών και είναι προς τιμήν της που ενδιαφέρθηκε να πληροφορηθεί η ίδια όλα τα προβλήματα, όχι αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αλλά και τα εργασιακά μας προβλήματα. Κλείνουμε ακριβώς έναν χρόνο που μας απαγορεύεται η εργασία», είπε μεταξύ άλλων στο Happy Day και συνέχισε για τη συζήτηση που έκαναν αναφορικά με τις καταγγελίες:

«Κάναμε συζήτηση και σε αυτό και γι αυτό στην ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρεται ότι πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα. Μιλήσαμε για περίπου 20 λεπτά, με πολλές λεπτομέρειες για τα πράγματα. Μου άφησε την εντύπωση ενός ανθρώπου που μιλάει και με την καρδιά του, αλλά και με τη γνώση του και πραγματικά ήταν κάτι πολύ συγκινητικό.

Αν οι καταγγελίες μείνουν μόνο στα παράθυρα και δεν πάρουν τη νομική οδό τότε τι αξία έχουν; Ή αν κάποιος παίρνει και το λέει σε εμένα, εγώ δεν μπορώ ούτε να το χρησιμοποιήσω, ούτε να το αναπλάσω».

«Από ό,τι διαπιστώνω, οι καταγγελίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό», πρόσθεσε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!