GOSSIP

O Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζεται να απαντήσει στις καταγγελίες

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει πλέον ενημερωθεί για όλες τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος του από στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ετοιμάζει με τους νομικούς συνεργάτες του την απάντησή του.

Όπως αναφέρει το potothema.gr στα χέρια του Πέτρου Φιλιππίδη και των νομικών του βρίσκεται από χθες ο φάκελος με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα με πληροφορίες από τον θεατρικό χώρο. Οι δικηγόροι του παρέλαβαν τις υποθέσεις που τον αφορούν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ώστε ο ηθοποιός-σκηνοθέτης να ετοιμάσει την δική του απολογία-απάντηση τις επόμενες ημέρες.

Άγνωστος ωστόσο παραμένει ο αριθμός των καταγγελιών που τον αφορούν εκτός από αυτές που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διψήφιο αριθμό για τις οποίες ο σκηνοθέτης θα κληθεί να απαντήσει για την καθεμία εξ’ αυτών με τον τρόπο που θα επιλέξει.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν θα μεταβεί ο ίδιος στην συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του, αλλά θα απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές. Παραμένει άγνωστο ποιοι θα είναι αυτοί και τι θα πουν για να υπερασπίσουν τον ηθοποιό που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τα όσα έγιναν γνωστά από την Άννα Μαρία-Παπαχαραλάμπους, την Λένα Δροσάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις καταγγελίες τους.

Κανείς επίσης δεν γνωρίζει αν οι τρεις γυναίκες θα παραστούν σε κάποια από τις συνεδριάσεις του Πειθαρχικού για την υπόθεση του ανθρώπου που κατηγορούν, ο οποίος προετοιμάζεται από χθες να δώσει τις δικές του απαντήσεις για τα όσα φέρεται να έχει διαπράξει. Αυτά που αποδόμησαν τον μέχρι πρότινος πολύ δημοφιλή ηθοποιό-σκηνοθέτη-θιασάρχη, που παραμένει απομονωμένος στην κατοικία του στο Ψυχικό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!