GOSSIP

Κάτι που είπε η Κοραλία Καράντη προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις [βίντεο]

Ένα σχόλιο που έκανε η γνωστή ηθοποιός Κοραλία Καράντη για τους αλλοδαπούς, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σφοδρή κριτική ακόμα και από συναδέλφους της όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού και η Κοραλία εμφανίστηκε χθες εξοργισμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία, τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή» είχε πει προ ημερών η κυρία Καράντη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Βullying μπορεί να σου κάνει και ο φοροτεχνικός σου επειδή εξαρτάσαι από αυτόν.Bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του. Έρχεται σε σένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία...».

Η τοποθέτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πάρα πολλούς ανθρώπους να την έχουν βάλει στο στόχαστρο.

Το σχόλιο της Φιλαρέτης Κομνηνού

Η συνάδελφός της Φιλαρέτη Κομνηνού με μια δηκτική ανάρτηση στο Instagram απάντησε στη δήλωσή της μιλώντας για έναν άνθρωπο από το Μπαγκλαντές και την προσωπική της ιστορία.

«Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί «γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying»
έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by filareti (@filareti_komninou)

 

 

Η παρέμβαση στην εκπομπή της Ν. Γερμανού

Η ηθοποιός, φανερά ταραγμένη, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και είπε:

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων»

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Γιατί είναι γυναίκα, αυτό ήθελα να πω. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη» είπε επίσης η ηθοποιός.

Η Κ. Καράντη μιλούσε σε πολύ υψηλούς τόνους και καταλόγισε «ανθρωποφαγική» πρόθεση στην εκπομπή.

«Προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται» είπε σε πολύ έντονο ύφος η Κοραλία Καράντη.

Επίσης είπε στη Ναταλία Γερμανού «θα έπρεπε να με έχετε προειδοποιήσει γι' αυτό» εννοώντας ότι θα έκαναν ρεπορτάζ για το θέμα.

Μάλιστα, υπήρξε και μια στιγμή κατά την οποία είπε με ένταση στη Ναταλία Γερμανού λέγοντας ότι την κανιβαλίζουν και ότι έπρεπε να της είχε γνωστοποιηθεί το ρεπορτάζ για να υπάρξει αντίλογος.

«'Ελεος με την ανθρωποφαγία» είπε σε άλλο σημείο η κυρία Καράντη.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, αλλά η ένταση εκτονώθηκε στο τέλος, όταν η ηθοποιός έκανε λόγο για λεκτική αστοχία και ατόπημα από την πλευρά της. Δήλωσε ότι βρίσκεται απερίφραστα στο πλευρό των θυμάτων κι ότι είναι διατεθειμένη να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης των γυναικών.

Τέλος, είπε ότι έχει δεχτεί κι εκείνη σεξουαλική παρενόχληση. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!