GOSSIP

Και ο Τζώρτζογλου είπε πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Ο 55χρονος ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, πλέον έχει προστεθεί στη λίστα των αμέτρητων  καλλιτεχνών, που το τελευταίο διάστημα φρόντισαν να παραδεχτούν δημόσια πως έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικών επιθέσεων και παρενοχλήσεων. Μάλιστα ο ίδιος είπε πως αυτό του έχει συμβεί πολλές φορές και από πολύ τρυφερή ηλικία.

Στη Realnews και την Κορύνα Μανταγάρη παραχώρησε συνέντευξη ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον χώρο του θεάματος.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου να δέχεται σεξουαλικές παρενοχλήσεις στα 14. Ο πατέρας μου μού έλεγε “πρόσεχε”, γιατί έρχονταν κάποιοι περίεργοι κύριοι στα τραπεζάκια που εγώ σέρβιρα με κοντά παντελονάκια τότε, σε ένα μαγαζί στον Πειραιά, οπότε ήμουν πάντα ενήμερος για τις παρεκκλίσεις των ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

«Στον δικό μας χώρο είναι κοινό μυστικό. Δεν έχεις παρά να κοιτάξεις το βιογραφικό ενός ανθρώπου για να καταλάβεις από τι μπορεί να έχει περάσει. Αν μιλήσουμε συγκεκριμένα για εμένα, θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο με τις παρενοχλήσεις που έχω δεχθεί, που δεν είναι απλώς ένα και δύο περιστατικά», συνέχισε ενώ πρόσθεσε με ειλικρίνεια ότι «μου έγινε σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη, τον οποίο πλήρωνα εγώ, ήμουν ο παραγωγός, και ο άνθρωπος δεν μπορούσε να κρατηθεί από την επιθυμία του με αποτέλεσμα να δυσχεράνει την εργασιακή μας σχέση».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!