GOSSIP

Διαψεύδεται η είδηση πως η Δημήτρης Λιγνάδης "διέφυγε" στο εξωτερικό

Δεν έχουν τέλος οι φήμες που κυκλοφορούν για τον άλλοτε καλλιτεχνικό διευθυντή Δημήτρη Λιγνάδη και ο δικηγόρος του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις αναγκάστηκε να διαψεύσει μια φήμη που κυκλοφορεί ευρέως.

Συγκεκριμένα, ήδη από χθες, κυκλοφορεί η φήμη, μέσω αναρτήσεων στα social media, αλλά και δημοσιευμάτων σε sites, πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, έχει φύγει στο εξωτερικό και μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο για διαφυγή για να γλιτώσει το αυτόφωρο.


Την είδηση αυτή, την είχε ανεβάσει (σημειώνοντας όμως τη φράση "με επιφύλαξη") στο Facebook και η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η οποία όμως στην πορεία έγραψε πως η είδηση δεν επιβεβαιώνεται.

Τις ίδιες ώρες, στην Αθήνα, εμφανίστηκαν αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης, με ένα πολύ αρνητικό μήνυμα για το γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό, του οποίου το πρόσωπο απεικονίζεται σε αυτές τις αφίσες, που αρχικά παρέμενε άγνωστο ποιος τις ανάρτησε. αλλά αργότερα έγινε γνωστό πως είναι μια κίνηση της ομάδας Ρουβίκωνας. 


Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε με το  Νίκο Γεωργουλέα, το δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος και διέψευσε κατηγορηματικά αυτή τη νέα φήμη και σχολίασε και τις αφίσες.


«Ούτε από τα όρια του δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει. Δεν ισχύει ότι ο κύριος Λιγνάδης έφυγε για το εξωτερικό. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποια καταγγελία για τον πελάτη μου. Φυσικά ο δικηγόρος του ηθοποιού μίλησε και για τις αφίσες που είδαμε στο κέντρο της Αθήνας: «Αντιδρά όπως κάθε άνθρωπος που δεν έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν. Θεωρώ πως είναι απότοκος του κλίματος από τις ανώνυμες και στοχευμένες πολλές φορές καταγγελίες» είπε ο δικηγόρος

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!