GOSSIP

Η Αστυνομία παρακολουθούσε το σπίτι σκηνοθέτη μετά από καταγγελίες για παιδεραστία

Ρεπορτάζ στην τηλεόραση και στον Τύπο, αποκαλύπτουν τις τελευταίες ώρες πως η Ελληνικής Αστυνομία, πριν από χρόνια παρακολουθούσε το σπίτι γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, το όνομα του οποίου βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, καθώς υπήρξαν καταγγελίες για παιδεραστία.

Αρχικά χθες, ο Νίκος Ευαγγελάτος στην εκπομπή Live News αποκάλυψε πως γνωστός καλλιτέχνης που έχει απασχολήσει τα μέσα, τον Μάιο του 2012 είχε καταγγελθεί για παιδεραστία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν στο σπίτι του συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες. Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών.

 

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται σήμερα και δημοσίευμα στο protothema.gr που αναφέρει τα ακόλουθα:

 

Πολλά από αυτά κρύβονται στους τοίχους μιας κατοικίας στο Μεταξουργείο, εκεί όπου το 2012 έλαβαν χώρα καταστάσεις που δεν περιγράφονται εύκολα. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός-σκηνοθέτης φέρεται να δίνει συχνά το παρών στο συγκεκριμένο σπίτι από την άνοιξη μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Πήγαινε σχεδόν πάντα βράδυ για να ικανοποιήσει τα άρρωστα πάθη του πάνω σε ανήλικα παιδιά ηλικίας 13-15 ετών, όλα μετανάστες από χώρες των Βαλκανίων.

Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι ένας γείτονας που άκουσε φωνές και κλάματα ένα βράδυ ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, η οποία ανέλαβε δράση.
 

Έμπειροι αστυνομικοί αρχίζουν να παρακολουθούν ποιοι μπαίνουν και ποιοι βγαίνουν από το σπίτι, σε καθημερινή βάση, αντιλαμβανόμενοι μετά από λίγο, ότι έχουν πέσει σε ένα κύκλωμα trafficking που εκμεταλλεύεται σεξουαλικά ανήλικα παιδιά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης φέρεται να μπαίνει μαζί με άλλα άτομα στο μικροσκόπιο, αφού εμφανίζεται στο νοικιασμένο σπίτι που δεν είναι φυσικά το δικό του για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του, πάνω στην άγουρη νεανική σάρκα.

Η εξαφάνιση του σταρ
Το πάθος του είναι γνωστό στον θεατρικό χώρο, κοινό μυστικό αλλά πολύ καλά προστατευμένο μέχρι την στιγμή που έσκασε το τσουνάμι. Το όνομά του συζητιόταν από την πρώτη μέρα της συγκλονιστικής υπόθεσης των καταγγελιών και εξακολουθεί να συζητιέται. Οι επισκέψεις του στο νοικιασμένο σπίτι σταματούν απότομα στα τέλη εκείνου του καλοκαιριού, αφού δεν επιστρέφει ποτέ ξανά και η υπόθεση βαλτώνει.

Σαν να είχαν υποψιαστεί κάτι, όλοι οι εμπλεκόμενοι χάνονται από προσώπου γης και το σπίτι του τρόμου για τους ανήλικους μετανάστες παραμένει σκοτεινό.
 

Η ψυχολογία του φέρεται να είναι στο ναδίρ τα τελευταία 24ωρα με όλα όσα ακούγονται και γράφονται, ενώ ακόμη και πολύ στενοί του φίλοι έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση.

Ένας από αυτούς έκλεισε την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούσε, μετά από δεκάδες αρνητικά σχόλια που άρχισαν να συσσωρεύονται.

Την ίδια στιγμή σχεδόν κάθε μέρα η υπόθεση των καταγγελιών για πρωταγωνιστές και σκηνοθέτες δείχνει να φουντώνει όλο και πιο πολύ.

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου όμως, οι περιπτώσεις που ακούγονται είναι τόσο επώδυνες, που χρειάζεται πολύ θάρρος για να μπορέσουν να δημοσιοποιηθούν από τα θύματα.

Ένα από αυτά είναι σήμερα παντρεμένος με παιδιά κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα βρει το θάρρος να μιλήσει για τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του ηθοποιού-σκηνοθέτη, όταν ήταν ανήλικος.

Δεν είναι το μόνο. Ο χώρος μιλάει για πολλά περιστατικά, ανήλικα αγόρια και κορίτσια με συγκεκριμένες προδιαγραφές, τα οποία φέρεται να προσέγγισε ο συγκεκριμένος άνθρωπος.

Τα όσα βίωσαν είναι κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ, είναι όμως πολύ δύσκολο να βρουν το τεράστιο ψυχικό σθένος που απαιτείται για να μιλήσουν και να πουν σε καταγγελία το όνομά του.

Αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε αλώβητο σε οτιδήποτε, όπως και των υπολοίπων που «πρωταγωνιστούν» εσχάτως σε καταγγελίες που άφησαν με το στόμα ανοιχτό την κοινή γνώμη.

Αυτή που έστω και με καθυστέρηση έμαθε τι συμβαίνει ενίοτε πίσω από τις κουίντες, μέσα σε ένα καμαρίνι, σε μια οντισιόν, σε ένα διαμέρισμα-γραφείο και σε μια κατοικία στο Μεταξουργείο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!