GOSSIP

Αυτή είναι η εγκυμονούσα σύντροφος του σεφ Άκη Πετρετζίκη [εικόνες]

Μπαμπάς ετοιμάζεται να γίνει μέσα στο έτος για πρώτη φορά ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, αφού μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο, αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Και μπορεί ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης μέσω social media να επιβεβαίωσε την ευχάριστη είδηση, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα για τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με το tlife.gr η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ δεν έχει σχέση με το χώρο της showbiz, καθώς εργάζεται ως νοσοκόμα σε γνωστή κλινική. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έψαχναν σπίτι στα νότια προάστια και ειδικότερα στη Γλυφάδα, περιοχή στην οποία ο σεφ έχει φτιάξει και το ένα από τα μαγαζιά του.

Εκπομπές και άρθρα έχουν πλέον αποκαλύψει φωτογραφίες της συντρόφου του γνωστού σεφ.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!