GOSSIP

Η Κάτια Δανδουλάκη πήρε θέση για ένα συμβάν που προκάλεσε σάλο

Η Κάτια Δανδουλάκη, μέσα από ένα ιδιόχειρο σημείωμα που αναγνώστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, πήρε θέση σχετικά με το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει, με τις καταγγελίες για ψυχολογική βία και σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του ελληνικού θεάτρου, αφου σε μια καταγγελία αναφέρονταν το όνομά της.

 Το 2019 ήταν η Κάτια Δανδουλάκη εκείνη που είχε απομακρύνει τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη από την παράστασή «Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές» επειδή είχε παρενοχλήσει την Λένα Δροσάκη, ένα συμβάν που αναφέρεται στην επίσημη καταγγελία που κατέθεσε η Λένα Δροσάκη, μαζί με τις Άννα Μαρία Παπαχαραλμάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

«Το 2019, στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές που ανεβάζει η Κάτια Δανδουλάκη, άρχισαν τα ίδια περιστατικά, άλλες φορές κατ’ ιδίαν άλλες μπροστά σε όλο τον θίασο, Μία μέρα χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε λεκτικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου σε εμένα και στον συνάδελφό μου Λευτέρη Ζαμπετάκη, προφανώς θεωρώντας ότι έχουμε μεταξύ μας κάποιου είδους ερωτική σχέση. Πράγμα που δεν ίσχυε. Η πρόβα διακόπηκε και η κ. Δανδουλάκη του ανακοίνωσε ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη. Αποχωρεί ο δυνατός και όχι ο αδύναμος» έλεγε το απόσπασμα από την καταγγελία της Δροσάκη, που διαβάστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η απάντηση της Κάτιας Δανδουλάκη

Η γνωστή ηθοποιός με ένα σημείωμα αναφέρει τα ακόλουθα

«Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλάνε μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία. Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και την συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι ήρωες μίας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή”, γράφει η Κάτια Δανδουλάκη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!