GOSSIP

Ο Μπουρδούμης στηρίζει δημόσια τη σύζυγό του μετά την καταγγελία

Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη, ήταν μια από τις 3 ηθοποιούς, που κατέθεσαν επίσημη καταγγελία εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, η Δροσάκη, μαζί με τις Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με καταγγελία που έγινε χθες Πέμπτη, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά,


Η νέα αυτή καταγγελία έχει προκαλέσει σάλο και ακούγεται πως 14 ακόμη ηθοποιοί ετοιμάζονται να προβούν σε ανάλογη καταγγελία.


Ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη, ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, από τη πρώτη στιγμή έδειξε πως στηρίζει το κίνημα #metoo και χθες λίγο πριν τις καταγγελίες, έγραψε στα social media την ακόλουθη φράση του γνωστού  Βρετανούθ φιλόσοφου Bernand Williams

Λίγο αργότερα, τον είδαμε καλεσμένο στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ όπου και σχολίασε τις καταγγελίες συνάδερφων του τελευταίο διάστημα αλλά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε και ο ίδιος.  

"Συνάντησα έναν σκηνοθέτη που μου πρότεινε να κάνουμε ιδιαίτερα. Για μένα αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος…. Αυτή η σχέση σιγά σιγά μου φαινόταν ότι κάτι άλλο συνέβαινε, κάτι έβλεπα, κάτι ένιωθα. Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του μαθήματος, διαπίστωνα ότι κάτι αλλού το πήγαινε. Κάπου προς το ερωτικό, μέσα από το μάθημα. Άρχισε να γίνεται πιο επιθετικός. Αντέδρασα υποσεινίδητα. Μου βγήκε μια ναυτία. Αντέδρασα. Κατάλαβα ότι κάτι άλλο ήθελε και ότι κάτι άλλο αποζητούσε από τη σχέση δασκάλου- μαθητή” είπε ο ηθοποιός και συνέχισε,  “Εκεί τα έχασα, δεν ήξερα πως να το επικοινωνήσω. Μίλησα με μια φίλη από τη σχολή. Προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Άρχισα να σκέφτομαι μήπως έκανα λάθος, μήπως έφταιξα.. Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να τα παρατήσω… Αυτή η σχέση δεν αποκαταστάθηκε…. Πέρασαν χρόνια και κάποια στιγμή ξαναβρεθήκαμε και μου ζήτησε συγγνώμη… Ο άνθρωπος αυτός σήμερα είναι αρκετά μεγάλος και δε ζει πλέον στην Ελλάδα”, είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. 

 

Παράλληλα με ανάρτησή του σε story εξέφρασε δημόσια τη στήριξή του στη σύζυγό του με ένα γλυκό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της Λένας Δροσάκη στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram και έγραψε:

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!