GOSSIP

Αρραβωνιάστηκε η διάσημη τραγουδίστρια Kylie Minogue

Η 52χρονη λιλιπούτεια pop star με καταγωγή από την Αυστραλία, μετά από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και τη μάχη που έδωσε ( και βρήκε νικήτρια) με τον καρκίνο του μαστού, ατενίζει πλέον με αισιοδοξία το μέλλον και λέγεται πως σχεδιάζει και το γάμο της.

Συγκεκριμένα, η Kylie Minogue, όχι μόνο έχιε πλέον επιστρέψει στη δισκογραφία με το άλμπουμ DISCO, που σημειώνει επιτυχία, αλλά λέγεται πως αρραβωνιάστηκε με τον 46χρονο σύντροφό της και καλλιτεχνικό διευθυντή του ανδρικούθ περιοδικού GQ, Paul Solomons

Μάλιστα, η πεθερά της αρκετά ενθουσιασμένη επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Την εν λόγω είδηση όμως, έδωσε πρώτη στη δημοσιότητα η πρώην pop star και ηθοποιός Billie Piper άθελά της σε συνέντευξη στο περιοδικό ELLE ενώ αφηγούνταν το πώς σε ηλικία 18 ετών ο Paul Solomons την είχε σώσει μετά από επεισόδιο που είχε λόγω κακής διατροφής. Κι ενώ η ίδια έδωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό αναφέρθηκε εκ παραδρομής σ΄αυτόν ως ο «αρραβωνιαστικός της Kylie Minogue».

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Kylie Minogue και ο διευθυντής του δημιουργικού τμήματος του βρετανικού αντρικού περιοδικού GQ είναι μαζί δύο χρόνια και οι φήμες περί γάμου ακούγονται πολύ έντονα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!