GOSSIP

Η Τζώρτζια Βαϊνά μας δείχνει το κορμί της μετά τη γέννα [εικόνες]

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks,, Τζώρτζια Βαϊνά, πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μανούλα.

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, η Τζώρτζια Βαϊνά παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Νίκο Δρούγκα στην Ερμιόνη, με κουμπάρα την πολύ καλή της φίλη, Ραμόνα Βλαντή.

Λίγους μήνες αργότερα, η πρώην παίκτρια του My style rocks έγινε μανούλα.

Η Τζωρτζια Βαϊνά γέννησε το κοριτσάκι της πριν από δύο εβδομάδες και πλέει σε πελάγη ευτυχίας απολαμβάνοντας το νέο της ρόλο ως μητέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@georgiavaina)

Παράλληλα με το μωράκι της, δεν ξεχνά τον εαυτό της τον οποίο φροντίζει θέλοντας να ανακτήσει τη φόρμα της.

Στα πλάνα που δημοσίευσε μας δείχνει το σώμα της μόλις δυο μόλις εβδομάδες μετά τον τοκετό και δίνει τη δική της συμβουλή σε όλες τις νέες μανούλες.

“Κοιλίτσα-σώμα μετά από 15 μέρες από τον τοκετό! Προς μανούλες που μόλις γέννησαν ή έχουν γεννήσει εδώ και καιρό να πω: πως όλες έχουμε διαφορετικό οργανισμό, σώμα, dna κλπ, φυσικό και επόμενο είναι κάποιες να χρειάζονται λίγο παραπάνω χρόνο για να χαθούν τα περιττά κιλά και η κοιλίτσα! Δεν χρειάζεται πανικός σκεφτείτε ότι ζείτε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής σας, κρατάτε στην αγκαλιά σας το μωρό που εδώ και εννέα ολόκληρους μήνες κουβαλούσατε μέσα σας. Με επιμονή, σωστές και ισορροπημένες διατροφικές επιλογές και εύκολες ασκήσεις που θα τονώσουν τους μυς, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα εξαφανίσετε τα περιττά κιλά που άφησε ρο καλοδεχούμενο μωρό και το σώμα σας θα επιστρέψει στις γραμμές που είχε πριν από την εγκυμοσύνη”, έγραψε η Τζώρτζια Βαινά.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!