GOSSIP

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει γιατί ένιωθε τύψεις μετά το πρώτο γύρισμα

Πρεμιέρα για το Super Makeover σήμερα στις 18:15 στο ΣΙΓΜΑ.

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love it, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Δούκισσα Νομικού με αφορμή την νέα της εκπομπή που ξεκινά σήμερα.

Η παρουσίαστρια του Super Makeover, φανερά ενθουσιασμένη, μίλησε για τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις, ομολογώντας πως σε μερικές περιπτώσεις, δεν αναγνώρισε ούτε η ίδια τους συμμετέχοντες λόγω της τρομερής αλλαγής. Κάθε εβδομάδα θα βλέπουμε δύο μεταμορφώσεις, ξεκινώντας με μια γυναίκα και ένα αγόρι.

Στη συνέχεια, η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε και για το πώς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από τρία χρόνια αποχής.

«Είναι αστείο γιατί λίγο πριν μου γίνει αυτή η πρόταση με είχαν ρωτήσει και είχα πει ότι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι είναι να επιστρέψω στην τηλεόραση. Τρεις μέρες μετά χτυπάει το τηλέφωνο και μου γίνεται αυτή η πρόταση….» είπε.

Φυσικά και δεν παρέλειψε να απαντήσει στην ερώτηση για το πώς καταφέρνει να συνδυάζει τη δουλειά με την φροντίδα των παιδιών της που ακόμα είναι πολύ μικρά. Η γλυκιά παρουσιάστρια και μανούλα δε δίστασε να παραδεχτεί πως την πρώτη μέρα γυρισμάτων γύρισε στο σπίτι την έπιασαν τα κλάματα, αφού ένιωθε τύψεις που έλειπε από τα παιδιά.

 «Όταν συζητήσαμε με την παραγωγή για το πώς θα είναι στημένα τα δικά μου γυρίσματα, τα έχουν γκρουπάρει έτσι ώστε να προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου. Μετά το πρώτο γύρισμα γύρισα σπίτι και είχα τύψεις, με έπιασαν τα κλάματα για το πώς θα το διαχειριστώ και πως θα το δεχτούν και τα παιδιά. Είναι η πρώτη φορά που λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Εξακολουθούν βέβαια τα παιδιά και ο άντρας μου να είναι η απόλυτη προταιρεότητά μου αλλά ήθελα και να δουλέψω. Από τη δεύτερη μέρα όμως βρήκαμε τους ρυθμούς μας και τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα. Με την καραντίνα δεν έχω πάρα πολύ κοντά τους γονείς μου αλλά δόξα τω Θεό ο Δημήτρης είναι ένας πάρα πολύ καλός μπαμπάς και του έχω πολλή εμπιστοσύνη», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Δείτε την εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού στο τρέιλερ της εκπομπής εδώ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!