GOSSIP

Η Δήμητρα Παπαδήμα συγκλονίζει μιλώντας για τη κακοποίηση που υπέστη

Μορφή χιονοστιβάδας, έχουν πάρει πλέον οι αποκαλύψεις για περιστατικά κακοποίησης και στο χώρο του θεάτρου, καθώς μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, για το Γιώργο Κιμούλη, έχουν ανοίξει πολλά στόματα.

Χθες, η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, εμφανίστηκε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων και συγκλόνισε τους πάντες μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση που η ίδια υπέστη.

Η γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει ότι σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας άσκησε προ ετών σεξουαλική βία εις βάρος της, με αποτέλεσμα να την στείλει στον ψυχίατρο.

Μάίστα η Δήμητρα Παπαδήμα αποκαλύπτει  πως έχει υποστεί βία όλων των ειδών, από νεαρή ηλικία. Η ίδια δηλώνει πως χρειάστηκε ακόμα και φαρμακευτική αγωγή, για να ξεπεράσει τα βιώματά της και ξεκαθαρίζει πως είναι έτοιμη να αποκαλύψει ακόμη και το πρόσωπο γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού στον εισαγγελέα.

«Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ» είπε.

Όπως εξομολογείται, ο φόβος της ανεργίας την έκανε να μείνει σιωπηλή όλο αυτό το διάστημα.

Πάντως, δεν δίστασε να αμυνθεί σε όσους επιχείρησαν να την παρενοχλήσουν, αδιαφορώντας για το τίμημα.

Οι ιστορίες των γυναικών που αποφασίζουν να πουν τώρα τη δική τους αλήθεια, μπορεί να διαφέρουν. Όμως οι πληγές που άφησαν οι θύτες από θέσεις εξουσίας, έχουν το ίδιο μαύρο χρώμα.

Σήμερα η ηθοποιός μίλησε και σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και επικράτησε μεγάλη ένταση.

H Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης στην «Κοινωνία Ώρα Mega», με αφορμή την αποκάλυψη ότι σκηνοθέτης νεαρής ηλικίας άσκησε προ ετών σεξουαλική βία εις βάρος της, με αποτέλεσμα να την στείλει στον ψυχίατρο.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο βιβλίο που έχει γράψει με προσωπικά της βιώματα, αφηγούμενα ωστόσο από μια γυναίκα που δεν έχει δημόσιο λόγο και προβολή.

Η ίδια αναφερόμενη στον κλάδο της, είπε μάλιστα: «Πιστεύω ότι η τέχνη είναι σε καταβαράθρωση, όπως και η κοινωνία γενικότερα. Τα πράγματα είναι στο 99% σκάρτα».

Για το δικό της περιστατικό σημείωσε πως την στιγμάτισε.

«Έφαγα τις σάρκες μου, ήθελα να ουρλιάξω, να φωνάξω να βρίσω», είπε και ανέφερε ότι χτύπησε τον άνθρωπο που της με φέρθηκε λάθος τρόπο.

Ένταση σημειώθηκε ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ζήτησε να βάλει στην κουβέντα τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος περίμενε στην τηλεφωνική γραμμή.

Η Δήμητρα Παπαδήμα, αρνήθηκε πριν ακούσει καν για ποιον ηθοποιό πρόκειται, ενώ ακόμη και όταν της είπαν ότι ο ηθοποιός είναι ο Γιάννης Μπέζος, εκείνη δεν ήθελε να κάνει διάλογο.

«Εμείς έχουμε στην τηλεφωνική γραμμή έναν συνάδελφό σας. Έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και θα ήθελα να τον ακούσουμε, να μας πει τη δική του εμπειρία» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Παπαδήμα, ενώ όταν της ανέφεραν πως στην τηλεφωνική γραμμή είναι ο Γιάννης Μπέζος, η ηθοποιός τόνισε: «Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα. Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει; Δε μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε».

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και η κουβέντα συνεχίστηκε, ενώ μετά το τέλος της μίλησε στην εκπομπή και ο Γιάννης Μπέζος.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!