GOSSIP

Οι Κουδουνάρης και Πρωτοψάλτη θύμωσαν με το «είναι της μόδας» του Κιμούλη

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης, έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες, στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής, μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για χρήση λεκτικής και σωματικής βίας εις βάρος της.

Εκτός από τη Ζέτα Δούκα, σε ανάλογες αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη, προχώρησε και η Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και άλλες ηθοποιοί.


Ο δε Γιώργος Κιμούλης, σε μια από τις τηλεοπτικές δηλώσεις του, μετά το σάλο που προκλήθηκε, ακούστηκε να λέει τη φράση «οι αποκαλύψεις τύπου Μπεκατώρου είναι της μόδας» αναφερόμενος στις αποκαλύψεις περί σεξουαλικής παρενόχλησης που έκανε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.


Αυτή η φράση, προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, με την τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, να δίνει μια από τις πιο... αποστομωτικές απαντήσεις στον Κιμούλη, μέσω twitter.


Όμως αυτή η φράση, φαίνεται πως εξόργισε και πολλούς άλλους.


Μεταξύ αυτών και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και κριτής του My Style Rocks Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος μέσω Instagram έγραψε: «Όχι δεν είναι γιατί «είναι της μόδας». Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες μεγάλωσαν, έγιναν μάνες, έκαναν σπίτια κι δε φοβούνται πια να χάσουν τη δουλειά τους. Δεν φοβούνται ότι θα στιγματιστούν. Το θύμα σήμερα δεν μπαίνει στο περιθώριο. Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν. Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει.
Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μιλήστε. Γυναίκες και άνδρες.
Μπράβο @zetadouka που τράβηξες την κουρτίνα.»



Παρόμοια ήταν και η αντίδραση της διάσημης τραγουδίστριας Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία, μέσω story στα social media, δήλωσε πως έμεινε άναυδη με τα όσα άκουσε να ξεστομίζει ο Γιώργος Κιμούλης.
«''Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου'' δήλωσε ο κ. Κιμούλης. Της μόδας. Τύπου Μπεκατώρου. Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Τα είπε όλα ξεκάθαρα. Έμεινα άναυδη με τον κ.(;) Κιμούλη» έγραψε η τραγουδίστρια,


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!