GOSSIP

Η Ντενίση είπε πως ο Κιμούλης οφείλει να ζητήσει συγγνώμη

Για το σάλο που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η 67χρινη ηθοποιός και θιασάρχης Μιμή Ντενίση.

Μάλιστα η Μιμή, αναφέρθηκε και στην ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού (η οποία μαζί με τη Ζέτα Δούκα, ήταν οι πρώτες που κατήγγειλαν δημόσια τον Κιμούλη) και αποκάλυψε πως όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν η Κατερίνα της είχε πει πως ο Κιμούλης της χρωστούσε και χρήματα.


«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι άνθρωποι είναι οι αγαπημένοι των ηθοποιών και ποιοι είναι οι δύσκολοι. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω μια καλή σχέση με τον Γιώργο, δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, δεν ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Ξέρω όμως τα κορίτσια… Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι δεν φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί. Η Κατερίνα Γερονικολού μου είχε πει ότι της χρωστούσε και χρήματα από την παράσταση. Πιο ψηλά θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κιμούλης, θα έπρεπε να έχει ένα τεράστιο κοινό. Δεν το έχει. Για ό,τι έχει κάνει πρέπει να ζητήσει συγγνώμη», είπε η Μιμή Ντενίση.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!