GOSSIP

Οι Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς στηρίζουν δημόσια τη Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα, έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο, με τις αποκαλύψεις που έκανε περί χρήσης λεκτικής και σωματικής βίας από το Γιώργο Κιμούλη, όταν συνεργάστηκαν σε συγκεκριμένη θεατρική παράσταση.

Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή χθες, στα όσα υπέστη όταν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη στη θεατρική παράσταση «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το διάστημα 2008-2009

Μάλιστα, στη θεατρική παράσταση που ανέφερε η Ζέτα Δούκα, η ίδια συνεργάστηκε με τον Νίκο Ψαρρά και την Δώρα Χρυσικού.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση και ενημέρωσαν πως στέκονται στο πλευρό της Ζέτας Δούκα.

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού», ανέφερε η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!